Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Smallstuff ApS., med undtagelse af, hvor der er indgået anden skriftlige aftale mellem dig som køber og Smallstuff ApS.

Generelt

Virksomhedens navn: Smallstuff ApS.

CVR- nummer: 32280129

Etableringsår: 2006

Adresse: Irma Pedersens Gade 206, 8000 Aarhus, Danmark

Telefonnummer: 30899930

E-mail: smallstuff@smallstuff.dk

Bankkonto: Danske Bank reg. nr. 3627 kontonr. 4629048391

Al support og reklamation henvises til kundeservice og foregår via tlf. 30899930 eller email: sales@smallstuff.dk.

Forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt. Billeder som er brugt på vores sider er illustrative og kan afvige fra varens egentlige udseende.

Persondatapolitik

Når du har foretaget et køb hos os, accepterer du samtidig vores persondatapolitik, som er beskrevet herunder.

1. Den dataansvarlige

Smallstuff er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger vi registrerer om dig.

Vi kan altid kontaktes på:

Mail: smallstuff@smallstuff.dk

Telefon: +45 30899930

2. Formålene og grundlaget for behandling af dine personoplysninger.

Formålet med indsamling af dine personoplysninger, er at kunne sende din ordre til dig samt kontakte dig i tilfælde af udsolgte produkter eller anden fejl på din ordre.

Vi indsamler og behandler sådanne oplysninger af hensyn til opfyldelse af den aftale, som vi indgår med dig jf. persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, jf. databeskyttelseslovens § 6, stk. 1.

3. Kategori af personoplysninger

Vi behandler almindelige kategorier af personoplysninger:

Navn, adresse, postnr., by og e-mail.

4. Videregivelse af personoplysninger

Personoplysninger som vi indsamler i forbindelse med en ordre (navn og leverings adresse) videregives til Smallstuff logistikpartner GLS AS, som håndterer levering af ordre fra Smallstuff.

Personoplysningerne vil på intet andet tidspunkt blive misbrugt, solgt eller på anden måde gjort tilgængelige for en tredje part.

5. Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer personoplysninger omfattet af bogføringsloven i en periode på fem år fra udgangen af det regnskabsår oplysningerne vedrører.

For oplysninger omfattet af den almindelige reklamationsfrist opbevarer vi disse oplysninger i en periode på to år fra tidspunktet reklamationsfristen indtræder.

Personoplysninger, som ikke længere er nødvendige i forhold til de oplyste formål, vil blive slettet.

6. Retten til at trække personoplysninger tilbage

Du har til enhver tid ret til at trække dine personoplysninger tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontakt oplysninger, der fremgår ovenfor i punkt 1. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

7. Dine rettigheder
Du har efter databeskyttelses forordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af dine personoplysninger:

  • Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler omkring dig.
  • Du har ret til at få rettet ukorrekte oplysninger om dig.
  • I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer. Dog er vi pga. markedsføringsloven nødt til at gemme data vedrørende dine ordrer, det vil sige, det beløb du har handlet for samt transaktionen.
  • I særlige tilfælde har du ret til at gøre indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger.
  • Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.


8. Klage til Datatilsynet.
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontakt oplysninger på www.datatilsynet.dk.

Vores persondatapolitik er senest opdateret d. 1/4 2021.


Sikkerhed

I forbindelse med elektronisk betaling lagrer vi af sikkerhedsmæssige grunde ingen kreditkort oplysninger. Kun i betalingsøjeblikket skal der i et vist omfang overføres finansielle oplysninger til PBS. Dette sker med maksimale sikkerhedsforanstaltninger via en krypteret SSL- forbindelse efter forskrifter fra PBS.

Priser

Alle priser på webadressen www.smallstuff.dk er inklusiv 25 % moms.


Betaling

Salg foregår via webshop og du kan betale med følgende kreditkort:

• Dankort

• VISA

• American Express

• MasterCard

• JCB

Betaler du med et kreditkort hos Smallstuff.dk, er din betaling sikret gennem epay, som er Danmarks førende betalingssystem. Alle oplysninger bliver krypteret med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan se dine kortinformationer, og kun PBS kan læse dem.

Du vil blive bedt om følgende oplysninger:

• Kortnummer

• Udløbsdato

• Kontrolcifre (tre cifre på kortets bagside yderst til højre over magnetstrimlen)

Smallstuff kan på intet tidspunkt se nogle af disse informationer.

Pengene trækkes først fra din konto, når ordren er afsendt.

Returnering

Hos Smallstuff yder vi 14 dages fuld returret, hvilket vil sige, at du kan få pengene tilbage i 14 dage efter modtagelsen af din(e) vare(r). Hvis du vælger at fortryde et køb, skal den returneres til os i samme stand og emballage, som du modtog den i.

Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den. I visse tilfælde kan fortrydelsesretten bortfalde, hvis varen er brugt på en måde, hvor det er helt åbenbart, at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.

Beskadiget emballage kan i visse tilfælde bevirke, at varens salgsværdi forringes og fortrydelsesretten kan dermed ikke benyttes.

Ved returnering er det ene og alene kunden, som har ansvaret for korrekt indpakning og forsendelse. Vi modtager ikke pakker, hvor emballagen er beskadiget. Ligeledes modtager vi heller ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Når varen og returseddel er tilbage hos os og godkendt, vil købsprisen blive refunderet til din konto senest 8 dage efter modtagelse. Udfyldt returseddel eller seddel med kontonummer og kopi af faktura bedes vedlagt varen, der returneres.

Hvis du ønsker at ombytte til en anden vare eller størrelse – skal du ind på webshoppen og bestille varen på ny.

Ved returnering skal du selv afholde fragtomkostningerne. Varen sendes til følgende adresse:

Smallstuff ApS.

Irma Pedersens Gade 206

8000 Aarhus

Danmark


Reklamation

Når du handler på www.smallstuff.dk har du 24 måneders reklamationsret. Du har ret til at få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, det afhængig af den konkrete reklamation. Vi vurderer reklamationen fra sag til sag, og ser bl.a. hvorvidt manglen er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Ønsker du at reklamere over et produkt, bedes du kontakte os

på tlf.: 30899930 eller sales@smallstuff.dk - medsend gerne billeder!

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen/fejlen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at dette er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Hvis det er nødvendigt at returnere varen, skal den sendes til følgende adresse:

Smallstuff ApS.

Irma Pedersens Gade 206

8000 Aarhus

Danmark

Såfremt reklamationen er berettiget, refunderer vi de fragtomkostninger du måtte have i forbindelse med returneringen af varen. Dog dækker vi højst et beløb svarende til billigst mulige forsendelse af varen.

Det er kundens ansvar at sende varen retur i forsvarlig emballage.

ODR

http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Bestilling

Sådan gør du:

Find den/de varer du ønsker vælg størrelse og farve og "Læg i kurv".

Vælg "Kurven" knappen for at gå videre (øverste højre hjørne).

Her får du en oversigt over, hvad du har i kurven.

Vælg "Fortsæt" når du er klar til at indtaste dine oplysninger. Indtast dine oplysninger. Skal pakken sendes til en anden adresse end faktureringsadressen, skal du udfylde oplysningerne i ”Leverings adresse” feltet.
Nu skal du nu vælge ”Forsendelsesmetode”.

Vælg herefter "Fortsæt".

Du får nu en oversigt over dine køb og den samlede pris inkl. Moms og evt. fragt. Læs vores forretningsbetingelser – kan du acceptere disse, vælg da "Gå til betalig".

Kreditkort oplysninger indtastes, tryk derefter "Gennemfør betaling".

Du modtager nu en ordrebekræftelse, som vi anbefaler, du gemmer.


Leverings information og priser

Levering af varer fra Smallstuff anses for sket, når du har modtaget din(e) vare(r). Smallstuff benytter GLS til udbringning af breve og pakker. Har du bestilt hjemmelevering og er du ikke hjemme, når pakken leveres, får du en sms eller email og pakken kan efterfølgende hentes i pakkeshop. I få tilfælde, hvor leveringstiden vil overstige 5 hverdage, vil vi så vidt muligt kontakte dig og oplyse om årsagen.

Alle forsendelser til danske privatadresser koster 49 kr., og alle forsendelser til erhvervsadresser koster 39 kr. – ved køb over 500 kr. opnår du gratis fragt.

Alle danske ordrer afsendes som pakke med track and trace-nummer.