FAQ

I nedenstående kan du finde svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål. Finder du ikke det, du søger, er du velkommen til at sende os en mail på kundeservice@smallstuff.dk eller kontakte os på tlf.:36 163 163 mandag til torsdag kl. 8:30-16.

Produktsikkerhed

Indeholder nogle af jeres varer farlige stoffer?

Alle vores varer opfylder gældende EU lovgivning. Vi forhandler kun legetøj, som er produceret og testet efter legetøjsstandarden EN71. Se mere under punktet "vidste du"

Alle vores vores malede produkter er sikret giftfri gennem krav til leverandørerne om anvendelse af EU sikkerhedsregler.

Alt vores melamin og madkasser er ligeledes testet og godkendt af sikkerhedsstyrelsen. I vores tekstiler er der ikke brugt kemiske stoffer, der er således IKKE brugt: flamme hæmmer, ftalater, Azo farvestoffer mv.

Endvidere er der ikke brugt kemiske stoffer i indfarvning, da alt vores tøj, strømper mv.er produceret efter STANDARD 100 by OEKO-TEX.


Bestilling

Jeg har lavet en ordre hos jer. Hvordan kan jeg være sikker på, at I har fået den?

Når du har afsluttet din bestilling, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse på den mailadresse, du har oplyst. Modtager du ikke en ordrebekræftelse straks, kan det skyldes, at ordren ikke er gennemført eller at mailadressen ikke er korrekt. Hvis du ikke har modtaget ordrebekræftelsen kontakt os da venligst på kundeservice@smallstuff.dk.


Betaling

Når du går til betalingsdelen i shoppen, skal du indtaste dine kort oplysninger.

Disse oplysninger videresendes via en sikker og krypteret forbindelse, der administreres af PBS. Vi har ikke adgang til disse oplysninger, og vi kan ikke hæve mere end det beløb du har godkendt. Vi kan kun hæve beløbet en gang.

Beløbet hæves samme dag som din bestilling bliver sendt.

Fragt

En ordre leveret privat til kr. 49 betyder at du får leveret din pakke på din hjemme adresse. Er du ikke hjemme, når pakken leveres, får du en sms eller email og pakken kan efterfølgende hentes i pakkeshop.

Ved levering af pakke til en erhvervs adresse koster det kr. 39.

Køber du for 500 kr. eller derover, sendes pakken gratis til både privat- og erhvervsadresser.

Levering

Jeg har lige bestilt varer - hvornår kan jeg forvente at modtage dem?

Du kan forvente at modtage dine varer 2-5 hverdage efter, du har bestilt dem.

Udsalg

I udsalgsperioder kan vi ikke garantere 2-5 dages leveringstid, men vi til hver en tid bestræbe os på hurtigst mulig levering. Vi har lukket i uge 28, 29 og 30.

Varen er udsolgt

Jeg vil gerne bestille en vare, men den er udsolgt. Hvad gør jeg så?

Skriv en mail til kundeservice@smallstuff.dk og vi vil sende dig en mail, så snart varen er på lager igen.

Jeg har ikke fået mine varer

Da din bestilling er sendt som pakke, vil du have fået en email med et track & trace-nummer. Dette kan du bruge til at se, hvor din pakke befinder sig. Hvis du ikke har modtaget et track & trace nummer, skal du kontakte din lokale pakkeshop, og forhøre dig om din pakke ligger klar til afhentning. Giver ovenstående ikke resultat skal du endelig kontakte os på kundeservice@smallstuff.dk.

Jeg har fået leveret en forkert vare/der mangler en vare

Alle forsendelser bliver dobbelt tjekket inden de bliver afsendt.

Skulle der alligevel mangle noget, skal du kontakte os med det samme på kundeservice@smallstuff.dk.


Jeg har mistet min retur seddel

Kontakt os på kundeservice@smallstuff.dk.

Varen er i stykker

Kontakt os på kundeservice@smallstuff.dk.