Menu

Om Smallstuff


Smallstuff blev etableret i 2006. Alle vores designs er unikke og tegnet af os i Århus. Vi forsøger at være nyskabende, følge tidens trends, farver og designs. Vi har mange ideer og nyder at føre dem ud i livet. Det er en skøn proces at få en idé, producere en prototype, vise den frem til alle vores forhandlere og sidst men ikke mindst, at se varen på hylden i butikken tilbudt til alle vores skønne kunder.

Vi elsker farver og skønne designs. Vi laver sager til børn med mix og match mulighed på tværs af vores forskellige farvelinjer. I alle designs, både tøj og interiør, bruger vi naturlige materialer såsom bomuld og træ, ligesom strikkede og håndhæklede sager er en del af vores sortiment.

I Smallstuff tøjkollektioner anvender vi kun den bedste Oeko-Tex 100 certificerede bomuld. Vi elsker at lave tøj med god pasform, som samtidig er blødt og komfortabelt at have på. I vores kollektioner har vi fokus på både babyer og mindre børn - vores størrelser starter ved nyfødte og fortsætter helt op til børn i 3-4 års alderen.

Vi har alt til det perfekte børneværelse, ligesom vi i kommende sæson vil byde dig velkommen i vores nye univers af lyse farver og bløde toner.
I samme bløde farvespil som vores tekstiler laver vi også matchende legesager og accessories til værelset.

Vi ønsker at inspirere børn og deres kreativitet ved at gå ind i deres univers på en glad og barnlig måde. Derudover ønsker vi også at appellere til forældre som ønsker produkter i naturlige og lækre kvaliteter i nye bløde farver.

Vi glæder os til at inspirere dig!