Menu

Returnering


Hos Smallstuff yder vi 14 dages fuld returret, hvilket vil sige, at du kan få pengene tilbage i 14 dage efter modtagelsen af din(e) vare(r). Hvis du vælger at fortryde et køb, skal den returneres til os i samme stand og emballage, som du modtog den i.

Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den. I visse tilfælde kan fortrydelsesretten bortfalde, hvis varen er brugt på en måde, hvor det er helt åbenbart, at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.
Beskadiget emballage kan i visse tilfælde bevirke, at varens salgsværdi forrringes og fortrydelsesretten kan dermed ikke benyttes.


Ved returnering er det ene og alene kunden, som har ansvaret for korrekt indpakning og forsendelse. Vi modtager ikke pakker, hvor emballagen er beskadiget. Ligeledes modtager vi heller ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Når varen og returseddel er tilbage hos os og godkendt, vil købsprisen blive refunderet til din konto senest 8 dage efter modtagesle. Udfyldt returseddel eller seddel med kontonummer og kopi af faktura bedes vedlagt varen, der returneres.

Hvis du ønsker at ombytte til en anden vare eller størrelse – skal du ind på webshoppen og bestille varen på ny.

Ved returnering skal du selv afholde fragtomkostningerne. Varen sendes til følgende adresse:

Smallstuff Aps.
Michael Drewsens Vej 18
8270 Højbjerg

Reklamation


Når du handler på www.smallstuff.dk har du 24 måneders reklamationsret. Du har ret til at få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, det afhængig af den konkrete reklamation. Vi vurderer reklamationen fra sag til sag, og ser bl.a. hvorvidt manglen er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Ønsker du at reklamere over et produkt, bedes du kontakte os
på tlf.: 36 163 163 eller kundeservice@smallstuff.dk - medsend gerne billeder!

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen/fejlen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at dette er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Hvis det er nødvendigt at returnere varen, skal den sendes til følgende adresse:

Smallstuff
Michael Drewsens Vej 18
8270 Højbjerg

Såfremt reklamationen er berettiget, refunderer vi de fragtomkkostninger du måtte have i forbindelse med returneringen af varen. Dog dækker vi højst et beløb svarende til billigst mulige forsendelse af varen.

Det er kundens ansvar at sende varen retur i forsvarlig emballage.

ODR
http://ec.europa.eu/consumers/odr/