Menu

Persondatapolitik

Når du har foretaget et køb hos os, accepterer du samtidig vores persondatapolitik, som er beskrevet herunder.

1. Den dataansvarlige
Smallstuff er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger vi registrerer om dig.
Vi kan altid kontaktes på:
Mail: kundeservice@smallstuff.dk
Telefon: +45 163 163 (åben alle hverdage 10-13)

2. Formålene og grundlaget for behandling af dine personoplysninger.
Formålet med indsamling af dine personoplysninger, er at kunne sende din ordre til dig samt kontakte dig i tilfælde af udsolgte produkter eller anden fejl på din ordre.
Vi indsamler og behandler sådanne oplysninger af hensyn til opfyldelse af den aftale, som vi indgår med dig jf. persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, jf. databeskyttelseslovens § 6, stk. 1.

3. Kategori af personoplysninger
Vi behandler almindelige kategorier af personoplysninger:
Navn, adresse, postnr., by og e-mail.

4. Videregivelse af personoplysninger
Personoplysninger som vi indsamler i forbindelse med en ordre (navn og leveringsadresse) videregives til Smallstuffs logistikpartner Blue Water Shipping AS (CVR 40 51 66 11) som håndterer levering af ordre for Smallstuff.
Personoplysningerne vil på intet andet tidspunkt blive misbrugt, solgt eller på anden måde gjort tilgængelige for en tredje part.

5. Opbevaring af dine personoplysninger
Vi opbevarer personoplysninger omfattet af bogføringsloven i en periode på fem år fra udgangen af det regnskabsår oplysningerne vedrører.
For oplysninger omfattet af den almindelige reklamationsfrist opbevarer vi disse oplysninger i en periode på to år fra tidspunktet reklamationsfristen indtræder.
Personoplysninger, som ikke længere er nødvendige i forhold til de oplyste formål, vil blive slettet.

6. Retten til at trække personoplysninger tilbage
Du har til enhver tid ret til at trække dine personoplysninger tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, der fremgår ovenfor i punkt 1. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

7. Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordringen en række rettigheder i forhold til vores behandling af dine personoplysninger:
  • Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler omkring dig.
  • Du har ret til at få rettet ukorrekte oplysninger om dig.
  • I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer. Dog er vi pga. markedsføringsloven nødt til at gemme data vedrørende dine ordrer, det vil sige, det beløb du har handlet for samt transaktionen.
  • I særlige tilfælde har du ret til at gøre indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger.
  • Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.


8. Klage til Datatilsynet.
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Vores persondatapolitik er senest opdateret d. 24/5 2018 (version 1)


Sikkerhed

I forbindelse med elektronisk betaling lagrer vi af sikkerhedsmæssige grunde ingen kreditkortoplysninger. Kun i betalingsøjeblikket skal der i et vist omfang overføres finansielle oplysninger til PBS. Dette sker med maksimale sikkerhedsforanstaltninger via en krypteret SSL- forbindelse efter foreskrifter fra PBS.